Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sampon calmant smith&burton, cu miere de Manuka

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1599 lei Lei
Brand
Smith&burton
Cod produs
9421905736173
Out Of stock
Descriere
Eficient natural, amestec luxos pe baza de plante, bogat in vitamine, antioxidanti si substante botanice din Noua Zeelanda.

Linisteste. Calmeaza. Restaureaza.

Un amestec luxos, bland pentru pielea delicata si sensibila, potrivit de la pui pana la seniori. Reface, calmeaza si trateaza. Poate fi utilizat inclusiv pentru rase cu blana neteda si fara par si pentru pielea matura.

Formula special creata din ingrediente de cea mai buna calitate pe baza de plante, fara substante chimice dure. Ingrijeste delicat blana fara a irita sau indeparta uleiurile naturale.

Balsamul de menta si musetelul isi combina cunoscutele proprietati usoare, astringente si antiinflamatorii pentru a curata si hidrata delicat. Rozmarinul hraneste si ajuta ca parul sa arate mai plin, fiind ideal pentru blanuri neregulate. Ovazul, plin de nutrienti, cum ar fi Omega 3 si 6, ofera pielii substante nutritive blande si linistitoare. Amestecul de floarea-soarelui, planta bogata in antioxidanti, vitamine si minerale cu seminte de in, cunoscute ca fiind sursa naturala de acizi grasi Omega 3, ofera  hidratarea profunda si ingrijirea blanii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura