Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Hrana umeda Wildes Land pentru pisici, conserva, cu rata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

149 lei Lei
Brand
Wildes Land
Cod produs
WL506877
Out Of stock
Descriere
Hrana umeda Wildes Land, conserva, cu rata si curcan, potrivita pentru pisici adulte.

Din linia Bio Adult

Descoperiti hrana umeda de la Wildes Land, o hrana organica pentru pisici fara cereale, care sustine in mod optim nevoile pisicii. Carnea organic si adaugarea numai de ingrediente naturale asigura ca pisica primeste o dieta sanatoasa.

O dieta echilibrata este esentiala pentru bunastarea pisicii tale. Meniul de mancare umeda de rata si curcan din linia Wildes Land Bio Adult este, prin urmare, adaptat in mod optim nevoilor animalului.

Reteta fara cereale contine 76% carne de pasare si organe din agricultura ecologica controlata. Carnea cu continut scazut de grasimi din muschiul inimii asigura ca felina este alimentata cu proteine valoroase, iar procesarea ficatului de pasare completeaza in mod natural hrana umeda cu vitamina A importanta. Adaosul de merisoare si ulei de somon completeaza meniul sanatos si il face deosebit de gustos si digerabil.

Meniul de hrana umeda din linia Bio Adult este potrivit pentru pisicile adulte si, datorita nivelului sau ridicat de tolerabilitate, si pentru pisicile sensibile din punct de vedere nutritional. Meniul de mancare umeda Wildes Land se bazeaza pe increderea in puterea naturii si, prin urmare, contine doar ingrediente naturale si de inalta calitate, care ofera animalului nutrienti si vitamine valoroase. Deoarece utilizarea preventiva a antibioticelor este evitata in agricultura ecologica controlata, iar utilizarea hormonilor, a promotorilor de crestere si performanta este interzisa, puteti fi siguri ca Wildes Land Bio este deosebit de natural si nepoluat si sprijina cresterea animalelor. Produsele sunt fara aditivi artificiali si, desigur, nu sunt testate pe animale si sunt dezvoltate si fabricate in Germania.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura